22 mai 2024
No menu items!

30 DE GOSPODĂRII AU FOST INUNDATE, LA AZUGA, ÎN ZONA ÎN CARE, IERI, S-A PRODUS O ALUNECARE DE TEREN!

Cele mai vizualizate articole

În urma alunecării de teren de la Azuga, de vineri seară, care a pus în risc 130 de persoane, autoritățile au găsit soluții pentru 40 de femei și copii, care au fost cazate la o pensiune, iar 90 de persoane au rămas la sala de sport sau s-au cazat la rude. În această dimineață, echipaje mixte formate din pompieri, lucrători de la SGA Prahova, Direcția Silvică, Agenția de Protecție a Mediului acționează pentru degajarea albiei râului și eliberarea cursului apei.

Conform datelor de la Ministerul Mediului, alunecarea de versant pe malul stâng al râului Azuga a opturat albia pe o lungime de 70-80 metri și are o înălțime de aproximativ 3 metri. Localizarea alunecării este în zona străzii Umbroasa, la circa 3 km aval de secțiunea Stația Hidrometrică Azuga, care este situată în dreptul pârtiei Sorica. Alunecarea a ajuns până la casele de pe malul drept, locuitorii acestora fiind deja evacuați. Aceasta conține și material lemnos din fondul forestier de pe versantul care a alunecat. 15 pompieri cu 2 motopompe și mai multe mijloace de intervenție acționează la această oră pentru scoaterea apei din curți și pentru spargerea digului creat în albia râului.

Pe timpul nopții strada Umbroasa a fost inundata împreuna cu cele 30 de gospodării, deoarece pământul și copacii aduși de alunecarea de teren au creat un baraj pe cursul râului Azuga.

Galerie foto: IMAGINI ȘOCANTE DE LA LOCUL DEZASTRULUI

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies