1 decembrie 2023
No menu items!

PERSOANELE EVACUATE DIN CAUZA ALUNECĂRII DE TEREN DE LA AZUGA VOR RĂMÂNE PESTE NOAPTE INTR- O SALA DE SPORT DIN LOCALITATE

Cele mai vizualizate articole

130 de persoane evacuate, in aceasta seara, de pe strada Umbroasă de la Azuga vor rămâne peste noapte intr-o sala de sport din localitate . Prefectul și autoritățile locale fac demersuri pentru a fi cazați la una sau doua unități hoteliere unde vor avea și hrana asigurata.

Din nefericire , alunecarea de teren a creat și o alta problema . Atat pamantul cât și copacii aduși de alunecarea de teren au creat un baraj pe cursul râului Azuga  riscând sa inunde zona din amonte. Pompierii  vor acționa toată noaptea cu motopompe pentru a evacua apa din amonte spre aval de baraj.

In cursul dimineții de mâine,  experții din cadru ISU Prahova și Apele Romane vor face  noi evaluări ale situației create de alunecarea de teren care s- a produs pe aproxiamtiv 10 000 mp. si se va acționa pentru deblocarea albiei râului cu utilaje.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH