9 august 2022
No menu items!

DACA MERGEȚI LA CIMITIR SA APRINDETI O LUMÂNARE RISCAȚI SA PLĂTIȚI O AMENDA DE 2000 LEI

Cele mai vizualizate articole

Politistii prahoveni au transmis un mesaj ferm: in aceasta perioada, nu mergeți in cimitire sa aprindeti lumânări. E interzis prin Ordonanta militara. Amenda pe care riscați sa o plătiți este între 2000 și 10 000 lei.
Mesajul polițiștilor se adresează atat credincioșilor  ortodocși  pentru care urmează sărbătoarea Floriilor cât și pentru cei catolici care sunt in preajma Sarbatorii Pascale.
” ATENȚIE!

– Păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră,

Anul acesta renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea  numărului de 8 persoane.

Nerespectarea Ordonanțelor Militare se sancționează cu amendă între 2.000 și 10.000 de lei,

– Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on line. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială.

Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult.

Respectați Ordonanțele Militare pentru a vă putea bucura sănătoși de miracolul Învierii.” – se precizeaza in atenționarea IJP Prahova .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH