23 ianuarie 2022
No menu items!

INTERVALUL IN CARE PERSOANELE IN VÂRSTA AU VOIE SA IASĂ DIN CASA SE VA MARI PENTRU A EVITA AGLOMERAȚIA DIN PIEȚE

Cele mai vizualizate articole

Secretarul de stat în ministerul de Interne Bogdan Despescu a declarat, sâmbată, că este posibilă modificarea intervalului orar în care vârstnicii să poată ieși din case. Bogdan Despescu a precizat că la nivelul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă urmează să fie discutată situația generată de aglomeraţia din pieţe, în special între orele 11.00 și 13.00 când ies pensionarii la cumpărături.

„Dacă specialiştii vor propune noi măsuri, Comitetul pentru Situaţii Speciale de Urgenţă cu siguranţă va decide în acest sens. Dacă va decide, va fi dispusă o anumită interdicţie prin ordonanţă militară. E important să analizăm inclusiv o măsură referitoare la posibilitatea de a diferenţia un alt interval orar. Chiar poate pentru a mări. În intervalul 11-13, multe persoane ies la cumpărături”, a declarat Bogdan Despescu

Bogdan Despescu a precizat ca a recomandat administratorilor pieţelor să organizeze intrarea prin distanţarea socială, iar cei care comercializează să fie echipaţi cu elemente de protecţie.

Măsura ar urma sa fie luată in contextul aglomerației semnalate in acest weekend in piețele din toate localitățile si tinand cont de faptul ca in perioada următoare tot mai multe persoane vor merge in piețe și magazinele alimentare in vederea pregătiri meselor tradiționale pentru Sărbătorile Pascale .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA: APROAPE 500 DE CAZURI NOI DE COVID. TERAPIA INTENSIVĂ E PLINĂ

Prahova a raportat, azi,  494 dr cazuri noi de COVID si un deces asociat survenit la o femeie de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH