23 februarie 2024
No menu items!

O ALTA MOARTE SUSPECTA IN SPITALELE DIN PRAHOVA! DIRECTOR DSP: „DIN PACATE, UNORA DINTRE MEDICI LE E MAI FRICA DE COVID -19 DECÂT PACIENȚILOR”

Cele mai vizualizate articole

Ieri a încetat din viața avocata Iulia Steriu din Bușteni. I-a fost rău. O durea capul și avea febra. S-a prezentat, pe 3 aprilie, la Spitalul Orășenesc din Sinaia. A fost ținuta la izolator pentru ca simptomele erau asemănătoare cu cele de COVID-19. I-au fost prelevate testele pentru coronavirus. Rezultatul testului a fost negativ. Abia după acesta, pe data de 5 aprilie, a fost transferata la Spitalul Județean din Ploiesti- sectia de neurologie. Prea târziu.  A fost diagnosticata cu meningoencefalită. A murit, pe 12.aprilie, la o saptamana dupa transferul la Spitalul Județean.

Este al doilea caz de moarte suspecta in spitalele prahovene când este amânată tratarea pacientului pana la sosiseră rezultatului testelor COVID-19.

„Din păcate unora dintre doctori le e mai frica de COVID-19, decât pacienților. Am demarat o ancheta in cele doua spitale prin care a trecut aceasta  pacienta. Cauza decesului este o meningoencefalită, o afecțiune cu rata de mortalitate foarte mare. Nu știu, inca, in ce spital si când a fost diagnosticata. Voi comunica rezultatele anchetei interne și dacă nu au fost respectate procedurile medicale, atunci voi sesiza organele de ancheta penala, pentru moarte suspecta.”- a declarat pentru Necenzurat-PH, directorul DSP- Prahova, Bogdan Nica.

Reamintim ca  in octombrie 2018, un băiețel in vărsta de 2 ani si 4 luni, a murit după ce, tot la Spitalul Orășenesc Sinaia, medicii nu au reușit sa-l diagnosticheze corect  pe micuț, aplicându-i timp de mai multe zile tratament pentru viroză. Micuțul a fost transferat mult prea târziu la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, unde a murit fiind diagnosticat cu meningita. Este a doua oară, in mai puțin de doi ani, când medicii de la Spitalul  din Sinaia nu recunosc meningita. Ambele cazuri au fost transferate prea târziu și au decedat.

De la izbucnirea epidemiei de COVID-19, in județul Prahova, acesta este al doilea pacient  mutat prin mai multe spitale in așteptarea rezultatelor la testele de coronavirus.

Primul caz a fost cel al unui tânăr de 25 de ani, plimbat prin patru spitale și care a murit la Spitalul Municipal Câmpina, de pancreatita. Rezultatul testului COVID- 19 a sosit în ziua decesului. Tânărul nu era infectat.

5/5 - (5 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (5 votes)

Cele mai noi știri

ZECI DE ELEVI AI UNUI LICEU DIN PLOIEŞTI AU PRIMIT BURSE… FĂRĂ A TRECE PE LA ŞCOALĂ

Zeci de elevi ai Liceului Tehnologic Administrativ şi de Servicii "Victor Slăvescu" au primit burse, deşi nu au fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies