14 aprilie 2024
No menu items!

POLITISTII PRAHOVENI DOBOARĂ RECORD DUPĂ RECORD LA AMENZI : VALOAREA TOTALA A TRECUT DE 2 MILIOANE DE EURO

Cele mai vizualizate articole

Ori politistii prahoveni își iau treaba foarte in serios, ori prahovenii sunt cumplit de indisciplinați in ceea ce privește respectarea măsurile de distanțare socială, cert este ca de la începutul acestei perioade de stare de urgentă , la nivelul județului , au fost aplicate amenzi in valoare de peste 2,3 milioane de euro.

Intrebat despre gradul de colectare a acestor amenzi, ministrul de interne, Marcel Vela, a declarat ca nu se cunoaște cate dintre sancțiuni au fost achitate, dar ele au fost transmise către serviciile  publice de finanțe locale, iar cetățenii sancționați nu își vor putea plăti impozitul pe proprietăți fără sa achite si amenzile . Reamimtim ca valoarea  amenzilor pentru încălcarea ordonanțelor militare referitoare condițiile de deplasare si distanțare socială este cuprinsa între 2000 și 20000 lei .

In ultimele 24 de ore,polițiștii prahoveni au aplicat 446 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 876.100 lei, pentru încălcarea restricțiilor de circulație prevăzute în ordonanțele militare.

De la debutul epidemiei și până în prezent, in Prahova, au aplicat peste 8.400 de sancțiuni contravenționaleva , în valoare totală de aproape 11,6 milioane lei ( 2,3 milioane de euro )

 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova le solicită în continuare cetățenilor respectarea prevederilor ordonanțelor militare, a măsurilor de igienă și de distanțare socială/fizică recomandate în această perioada.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

MAȘINI DE EPOCĂ/ POVESTEA UNEI DUBIȚE VECHI, FOLOSITĂ LA CĂRĂTUL CARTOFILOR, TRANSFORMATĂ ÎNTR-O BIJUTERIE PE ROȚI

O dubiţă VW veche de 47 de ani, folosită de o familie din Harghita la căratul cartofilor, a fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies