1 decembrie 2023
No menu items!

333 NOI CAZURI DE COVID -19 IN ULTIMELE 24 DE ORE. – IN PRAHOVA NU A FOST ÎNREGISTRAT NICIUN CAZ NOU.

Cele mai vizualizate articole

In România s-a ajuns la 6.633  de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). In ultimele 24 de ore au  fost înregistrate 333 de noi cazuri de îmbolnăvire.

De începutul epidemiei, in România, 318 persoane au decedat in spitalele din  Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin,  ore Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj.

In sectiile ATI din țara, in acest moment, sunt internați 231 de pacienți.

Cele mai multe cazuri de COVID-19 sunt înregistrate in județul Suceava (1731 cazuri), Bucuresti (774), județul Hunedoara(303 ) și județul Timiș  (300).

In județul Prahova nu s- a mai înregistrat niciun caz nou. Pana in prezent au fost confirmate 40 de cazuri, dintre care 10 sunt in rândul personalului medical (3 medici, 5 asistentele medicale, 2 infirmiere).

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH