15 august 2022
No menu items!

MÂINE, VOR AJUNGE PRIMELE LOCUINȚE MODULARE PENTRU SINISTRAȚII DE LA AZUGA

Cele mai vizualizate articole

20 de locuințe  modulare vor ajunge mâine , marți, 14 aprilie, la Azuga pentru persoanele ale căror locuințe au fost avariate sau distruse de alunecarea de teren vineri , 10 aprilie 2020.

Acestea sunt asigurate din rezerva de stat și sunt dotate cu câte patru paturi fiecare, aragaz+butelie și radiatoare.

Transportul se va realiza în două etape: primul cu 15 containere este așteptat să ajungă la Azuga, în jurul orei 9.00, urmând ca după-amiază să vină și cel de-al doilea transport cu cinci locuințe modulare.

Acestea vor fi amplasate pe platoul de lângă vechea sală de sport din localitate.

Pentru ceilalți localnici evacuați în urma alunecării de teren, Primăria Azuga va asigura cazarea temporară la una dintre pensiunile din localitate.

Marți dimineață, la Azuga, vor fi prezenți domnul Gheorghe Alecsei, preşedintele Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, domnul Cristian Ionescu, prefectul ,

județului Prahova și președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, precum și alți reprezentanți ai CJSU Prahova și ai administrației locale.

Va reamintim ca vineri după amiaza, pe un versant al muntelui Sorica s- a produs o alunecare de teren pe o suprafața de aproximativ 10 000mp. O parte din aluviuni , pământ , capaci , bolovani, au căzut in albia prâului Azuga creând un baraj  lung de aproximativ 80 m și înalt de 3m, care a obturat scurgerea de apa și a inundat 30 de gospodarii. 135 de persoane au fost evacuate vineri seara și cazate temporar la o pensiune și intr- o sala de sport din localitate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

4 ŞOFERI DROGAŢI, DEPISTAŢI IERI ÎN TRAFIC ÎN PRAHOVA

Val de şoferi drogaţi pe şoselele din Prahova! Poliţiştii rutieri au depistat ieri în trafic 4 şoferi aflaţi sub...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH