28 martie 2024
No menu items!

MÂINE, VOR AJUNGE PRIMELE LOCUINȚE MODULARE PENTRU SINISTRAȚII DE LA AZUGA

Cele mai vizualizate articole

20 de locuințe  modulare vor ajunge mâine , marți, 14 aprilie, la Azuga pentru persoanele ale căror locuințe au fost avariate sau distruse de alunecarea de teren vineri , 10 aprilie 2020.

Acestea sunt asigurate din rezerva de stat și sunt dotate cu câte patru paturi fiecare, aragaz+butelie și radiatoare.

Transportul se va realiza în două etape: primul cu 15 containere este așteptat să ajungă la Azuga, în jurul orei 9.00, urmând ca după-amiază să vină și cel de-al doilea transport cu cinci locuințe modulare.

Acestea vor fi amplasate pe platoul de lângă vechea sală de sport din localitate.

Pentru ceilalți localnici evacuați în urma alunecării de teren, Primăria Azuga va asigura cazarea temporară la una dintre pensiunile din localitate.

Marți dimineață, la Azuga, vor fi prezenți domnul Gheorghe Alecsei, preşedintele Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, domnul Cristian Ionescu, prefectul ,

județului Prahova și președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, precum și alți reprezentanți ai CJSU Prahova și ai administrației locale.

Va reamintim ca vineri după amiaza, pe un versant al muntelui Sorica s- a produs o alunecare de teren pe o suprafața de aproximativ 10 000mp. O parte din aluviuni , pământ , capaci , bolovani, au căzut in albia prâului Azuga creând un baraj  lung de aproximativ 80 m și înalt de 3m, care a obturat scurgerea de apa și a inundat 30 de gospodarii. 135 de persoane au fost evacuate vineri seara și cazate temporar la o pensiune și intr- o sala de sport din localitate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Evoluția sistemului de încălzire centralizat

Încălzirea centralizată a jucat un rol fundamental în evoluția confortului termic și a standardelor de viață de-a lungul timpului....
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies