28 mai 2022
No menu items!

A CRESCUT NUMĂRUL DE ÎMBOLNĂVIRI IN JUDEȚUL PRAHOVA – 48 DE PERSOANE CONFIRMATE

Cele mai vizualizate articole

In județul Prahova numărul cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 a ajuns la 48. După câteva zile in care s- a înregistrat o stagnare a epidemiei la nivelul județului , astăzi au fost raportate 7 noi cazuri . Pana la acesta data o singura persoana in vârsta de 84 de ani este internata in sectia ATI a Spitalului Municipal Câmpina și este ventilată mecanic.

Numărul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 nu a evoluat, fiind confirmate , pana in prezent, 10 persoane ( 2 medici , 5 asistente medicale și 2 infirmiere la Spitalul Sanconfind din Poiana Câmpina și 1 medic la Spitalul Municipal Câmpina) . Mai multe cadre medicale prahovene sunt suspicionate ca fiind infectate , dar pana la ora redactării acestei stiri nu au fost primite rezultatele testelor COVID-19.

Prahova rămâne printre cele șapte județe din țara unde nu a fost înregistrat niciun deces din cauza noului cocoronavirus , fiind județul cu cea mai mare populație dintre acestea.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ŞI DÂMBOVIŢA LA CONTRABANDIŞTI CU ŢIGĂRI- VIDEO

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova pun în executare 13 mandate de percheziție domiciliară...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH