28 octombrie 2021
No menu items!

Piețele agroalimentare rămân deschise! Se anulează interzicerea exportului de cereale!

Cele mai vizualizate articole

Ministrul de Interne a anunțat o nouă ordonanță militară. Aceasta modifică o serie de reglementări din ordonanțele vechi, dar și prelungește suspendarea zborurilor comerciale. Unul dintre cele mai importante puncte ale Ordonanței se referă la anularea interzicerii exportului de grâu și alte cereale!

Ordonanta Militara numarul 9!

S-a prelungit suspendarea zborurilor cu Marea Britanie, Irlanda de Nord, Belgia, Turcia, SUA, Germania, Olanda.

O alta reglementare este exceptia de izolare pentru navigatori daca nu prezinta simptome. De asemenea, lucratorii transfrontalieri care lucreaza in Bulgaria, nu se vor izola daca nu au simptome.

Pietele agroalimentare raman deschise daca respecta regulile.

Un alt punct se refera la interzicerea exportului de grau si alte cereale. Prin aceasta ordonanta, se renunta la aceste prevederi din ordonanta trecuta. Ministrul Vela a precizat că s-a luat această decizie deoarece: ”în urma discuțiilor la nivel guvernamental cu… comercianții de produse cerealiere, s-a reușit perspectiva și s-a clarificat achiziția necesară pentru completarea rezervei de stat astfel încât, un subiect important care preocupă Guvernul României, securitatea alimentară să fie asigurată până la următoarea recoltă”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH