25 octombrie 2021
No menu items!

RAED ARAFAT A TRIMIS DOI PACIENȚI INFECTAȚI CU COVID-19 IN STARE GRAVĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI

Cele mai vizualizate articole

Raed Arafat , a decis joi seara, sa transfere de la Spitalul Județean Brașov trei pacienți infectați cu COVID-19, in stare gravă la Spitalul Județean din Ploiesti . Din nefericire unul dintre acestia a decedat pe aeroportul Ghimbav înainte de decolarea elicopterului militar care a asigurat transportul .

Autoritățile din Prahova nu au fost întrebate dacă accepta cele doua cazuri critice , pentru ca in Situație de Urgentă nu întreabă nimeni . Toată lumea executa deciziile comandantului de acțiune, secretarul de stat , Raed Arafat.

Scenariul local era sa se mențină Spitalul Județean Ploiesti cât mai ferit de infectarea cu COVID-19 in scopul de a putea asigura urgentele majore din tot județul, pentru ca, din nefericire , prahovenii se mai îmbolnăvesc și de altceva și e nevoie de o secție ATI sigura  pentru a nu repeta scenariu Suceava , Deva ,Focșani …( și lista poate continua )

Oricine poate înțelege situatia imperativă de a salva viața oricărei persoane infectata cu noul coronavirus , ca fiecare pacient trebuie sa aibă șansa lui in aceasta lupta cu virusul necunoscut și ucigaș .

Dar , rămâne întrebarea de ce deciziile se iau fără a se respecta hotărârile referitoare la spitalele dedicate COVID-19 și mai ales , de ce trebuiau sa ajungă cele doua cazuri critice la Spitalul Județean Ploiesti , unde pana acum nu a existat niciun caz și nu au fost direcționate spre sectia ATI a Spitalului Municipal Câmpina ( spital -suport COVID ) unde au mai fost internați pacienți infectați cu noul coronavirus.

Cui nu- i place ca Prahova are prea putine cazuri de infectări( 52 ) , doar doua decese (2 ) și peste 24 de cazuri pacienți vindecati?

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FOCARE NOI DE COVID ÎN JUDEŢ

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru au fost înregistrate alte două focare active. Unul dintre ele este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH