4 decembrie 2023
No menu items!

RAED ARAFAT A TRIMIS DOI PACIENȚI INFECTAȚI CU COVID-19 IN STARE GRAVĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI

Cele mai vizualizate articole

Raed Arafat , a decis joi seara, sa transfere de la Spitalul Județean Brașov trei pacienți infectați cu COVID-19, in stare gravă la Spitalul Județean din Ploiesti . Din nefericire unul dintre acestia a decedat pe aeroportul Ghimbav înainte de decolarea elicopterului militar care a asigurat transportul .

Autoritățile din Prahova nu au fost întrebate dacă accepta cele doua cazuri critice , pentru ca in Situație de Urgentă nu întreabă nimeni . Toată lumea executa deciziile comandantului de acțiune, secretarul de stat , Raed Arafat.

Scenariul local era sa se mențină Spitalul Județean Ploiesti cât mai ferit de infectarea cu COVID-19 in scopul de a putea asigura urgentele majore din tot județul, pentru ca, din nefericire , prahovenii se mai îmbolnăvesc și de altceva și e nevoie de o secție ATI sigura  pentru a nu repeta scenariu Suceava , Deva ,Focșani …( și lista poate continua )

Oricine poate înțelege situatia imperativă de a salva viața oricărei persoane infectata cu noul coronavirus , ca fiecare pacient trebuie sa aibă șansa lui in aceasta lupta cu virusul necunoscut și ucigaș .

Dar , rămâne întrebarea de ce deciziile se iau fără a se respecta hotărârile referitoare la spitalele dedicate COVID-19 și mai ales , de ce trebuiau sa ajungă cele doua cazuri critice la Spitalul Județean Ploiesti , unde pana acum nu a existat niciun caz și nu au fost direcționate spre sectia ATI a Spitalului Municipal Câmpina ( spital -suport COVID ) unde au mai fost internați pacienți infectați cu noul coronavirus.

Cui nu- i place ca Prahova are prea putine cazuri de infectări( 52 ) , doar doua decese (2 ) și peste 24 de cazuri pacienți vindecati?

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

NOI MODIFICĂRI AL TRASEELOR TCE PLOIEŞTI ÎN CONTEXTUL LUCRĂRILOR DE PE BULEVARDUL CASTANILOR

Având în vedere lucrările de refacere a carosabilului care se derulează pe Bulevardul Independenței (Castanilor), între Gara de Sud...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH