17 septembrie 2021
No menu items!

700 DE ANGAJAȚI AI DIRECȚIEI DE PROTECTIE SOCIALĂ VOR FI TESTAȚI. E PRIMA TESTARE IN MASA IN JUDEȚUL PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

După o luna și jumătate de la declansarea epidemiei de COVID-19, in Prahova se va face prima testare in masa . Înecând de astăzi , 24.04, reprezentantii DSP vor începe testarea tuturor angajaților Direcției de Protectie Socială (DGSAPC).

La nivelul Direcției sunt 1.100 de angajați. Testarea se va face astăzi pentru 350 de angajați care se afla in izolare in Centrele de asistenta socială in care lucrează. Toți acești angajați nu au mai ieșit din centrele unde lucrează de 15 zile. Mâine se va face schimbul de tura, acestia vor pleca acasă și alti 350 de angajați vor intra in centre de unde nu vor avea voie sa iasă timp de doua săptămâni. Mâine va avea loc și testarea acestora.

In total, in județul Prahova sunt institutionalizați 1.015 persoane adulte in 12 centre de asistenta socială.

Prioritate au avut angajații care intra in centrele de asistenta socială pentru adulti, considerati ca se afla in zona de risc epidemiologic, urmand ca in perioada următoare sa fie testați și angajații care lucreaza in cele 8 centre de asistenta unde sunt institutionalizați peste 300 de copii.

Pana la acesta data nu a fost semnalata  nicio suspiciune de infectare cu COVID-19 in niciun centru de asistenta sociala, nici la asistați și nici la angajati.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PNRR pentru România va fi semnat pe 27 septembrie! Președintele CE vine la București

Președintele Comisie Europene, Ursula von der Leyen, va veni în România pe 27 septembrie, urmând ca cel mai probabil...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH