28 mai 2022
No menu items!

INCA UN PLOIEȘTEAN INFECTAT CU COVID-19. POLIȚIA ȘI JANDARMERIA AU RESTRICȚIONAT TRAFICUL PE STRADA UNDE LOCUIEȘTE ACESTA

Cele mai vizualizate articole

Un barbat, angajat la societatea de salubritate ROSAL, a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID-19, in urma primului test, in acesta după amiaza fiind așteptat și rezultatul celei de a doua testari. Conform informațiilor oferite de surse medicale acesta a fost internat inca din cursul serii trecute.

Reprezentantii DSP Prahova au demarat ancheta epidemiologică. Din primele informații se pare ca barbatul a avut foarte mulți contacti direcți in ultimele zile, 27 -30 dintre acestia fiind in zona unde acesta locuiește pe Strada Gheoghe Doja, in zona Colegiului Național I L Caragiale. Toți contacti au fost testați și izolați la domiciliu iar poliția și jandarmeria au restricționat traficul pietonal in zona.

De asemena, reprezentatii DSP, au extins ancheta epidemiologică și la locul de munca al bărbatului pentru stabilirea contactilor direcți de la ROSAL, cu toții urmând sa fie plasați in izolare la domiciliu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ŞI DÂMBOVIŢA LA CONTRABANDIŞTI CU ŢIGĂRI- VIDEO

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova pun în executare 13 mandate de percheziție domiciliară...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH