28 mai 2022
No menu items!

S-AU ÎNTORS ACASĂ CELE 15 CADRE MEDICALE CARE AU LUCRAT VOLUNTAR IN SPITALELE DIN LOMBARDIA -ITALIA

Cele mai vizualizate articole

Cei 15 medici si asistenți români, care timp de două săptămâni au ajutat un spital din Lombardia (epicentrul epidemiei din Italia) la tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus s-au întors sâmbătă în țară cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene. La sosire au fost așteptați pe aeroport de Ludovic Orban și de ambasadorul Italiei care le-a mulțumit românilor pentru gestul voluntar. Întreaga echipa medicală este in perfecta stare de sănătate.

Premierul Ludovic Orban a salutat întoarcerea echipei medicale si i- a asigurat pe toți de respectul sau : ” Am tinut in mod special sa fiu prezent la revenirea in tara a formidabilei echipe de medici, asistente, pompieri care in mod voluntar au lucrat 17 zile in Italia si prin solidaritate au fost alaturi de cadrele medicale din Italia si pacientii italieni in batalia contra Covid-19. Le transmit respectul meu, aprecierea mea si le multumesc enorm ca au transmis o imagine extrem de frumoasa despre Romania nu numai in Italia ci la intreg nivelul european. Le doresc succes in cariera”.

Cu aceeași aeronavă au fost aduse la București și echipamentele medicale donate de Papa Francisc cadrelor medicale din Suceava constând in cinci ventilatoare pulmonare, 200 combinezoane de protecţie, 5.000 măşti sanitare, 900 măşti tip FFP2 şi 400 ochelari de protecţie.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ŞI DÂMBOVIŢA LA CONTRABANDIŞTI CU ŢIGĂRI- VIDEO

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova pun în executare 13 mandate de percheziție domiciliară...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH