25 iunie 2024
No menu items!

S-AU ÎNTORS ACASĂ CELE 15 CADRE MEDICALE CARE AU LUCRAT VOLUNTAR IN SPITALELE DIN LOMBARDIA -ITALIA

Cele mai vizualizate articole

Cei 15 medici si asistenți români, care timp de două săptămâni au ajutat un spital din Lombardia (epicentrul epidemiei din Italia) la tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus s-au întors sâmbătă în țară cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene. La sosire au fost așteptați pe aeroport de Ludovic Orban și de ambasadorul Italiei care le-a mulțumit românilor pentru gestul voluntar. Întreaga echipa medicală este in perfecta stare de sănătate.

Premierul Ludovic Orban a salutat întoarcerea echipei medicale si i- a asigurat pe toți de respectul sau : ” Am tinut in mod special sa fiu prezent la revenirea in tara a formidabilei echipe de medici, asistente, pompieri care in mod voluntar au lucrat 17 zile in Italia si prin solidaritate au fost alaturi de cadrele medicale din Italia si pacientii italieni in batalia contra Covid-19. Le transmit respectul meu, aprecierea mea si le multumesc enorm ca au transmis o imagine extrem de frumoasa despre Romania nu numai in Italia ci la intreg nivelul european. Le doresc succes in cariera”.

Cu aceeași aeronavă au fost aduse la București și echipamentele medicale donate de Papa Francisc cadrelor medicale din Suceava constând in cinci ventilatoare pulmonare, 200 combinezoane de protecţie, 5.000 măşti sanitare, 900 măşti tip FFP2 şi 400 ochelari de protecţie.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

Accident rutier cu descarcerare în Bărcănești, sat Românești, DN1

Au fost alertați pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Ploiești, care s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies