1 decembrie 2023
No menu items!

KLAUS IOHANNIS: IN PARLAMENT AM  VĂZUT UN SPECTACOL JALNIC ȘI SINISTRU. POLITICIENI (PSD) CARE SE CAȚĂRĂ PE SPAIMELE OAMENILOR

Cele mai vizualizate articole

Președintele Klaus Iohannis a lansat, in acesta seara, in cadrul conferinței de presa susținută la Palatul Cotroceni , un atac la adresa Parlamentului și a PSD-ului , spunând că a văzut în Parlament un „spectacol sinistru” și un „festival deplorabil”.

„Nu toți politicienii au dorit să fie de partea care se ocupă de îngrădirea epidemiei, de partea care se ocupă de români. Avem un contraexemplu mare cât Casa Poporului. Contraexemplul este Parlamentul și modul în care unele partide și unii lideri au înțeles și înțeleg să folosească această nenorocire pentru câștigul lor electoral în această oră de critică. În Parlament, fie că s-a lucrat în sistem video sau la distanță, fie că s-au adunat unii, am văzut un spectacol ciudat, un spectacol sinistru, aș zice un festival deplorabil instrumentat de aceiași politicieni care și înainte de criză a avut un comportament destul de nociv și cert demagogic”, a declarat Iohannis.

Președintele a exemplificat precizând că este vorba despre aceiași politicieni PSD care au lăsat România fără bani.

„Este trist ca după ani și ani de guverne pesediste să ne găsim în situația să facem față unei epidemii economice cu vistieria aproape goală, fără rezerve, și tot aceiași pesediști să strige în Parlament că guvernul și președintele nu fac ce trebuie. Este ceva jalnic. În plus, vin aproape zilnic cu inițiative care de care mai populiste. Vor să ofere tot, că nu dau de la ei. Măsuri populiste care sunt imposibil să fie puse în practică de cineva. Aceștia sunt politicienii care se cațără pe spaimele oamenilor și votează legi inaplicabile doar pentru a câștiga capital electoral”, a mai acuzat Iohannis.

3/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

3/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH