24 iunie 2024
No menu items!

FOSTUL PRIMAR AL PLOIESTIULUI, ANDREI VOLOSEVICI, TULBURA LINIȘTEA ACTUALEI ADMINISTRAȚII LOCALE RETRASA IN TURNUL DE STICLA DIN CENTRUL ORAȘULUI: „E NEVOIE DE TERMOSCANNERE IN TOATE SCOLILE UNDE SE VOR ORGANIZA EXAMENE. VORBIM DESPRE SĂNĂTATEA COPIILOR” 

Cele mai vizualizate articole

Autoritățile au decis ca scolile nu se mai deschid pana in luna septembrie . Decizia este una buna in lupta cu noul coronavirus, dar totodata, și o mare ușurare pentru autoritățile locale care ar fi trebuit sa facă serioase acțiuni de dezinfecție in toate unitățile de învățământ.

Cum Primăria Ploiesti nu a anuntat nicio măsura specială de pregătire, nici măcar a unităților școlare in care urmează sa fie organizate examenele de evaluare naționala și bacalaureat, fostul (speram ca și viitorul) primar al Ploiestiului, Andrei Volosevici, le- a atras atenția celor din actuala administrația locală retrasa in turnul de sticla din centrul orașului, ca nu e timpul sa se relaxeze. Dimpotriva, in cele câteva săptămâni  care mai sunt pana la organizarea examenelor, trebuie luate toate măsurile astfel încât elevii sa fie in siguranța.

Având în vedere faptul că, în perioada următoare, singurele evenimente sigure care se vor desfășura sunt examenele naționale, respectiv Evaluarea Națională și Bacalaureatul, propun primariei municipiului Ploiești, ca prioritate, asigurarea unui stoc necesar de termoscannere și dezinfectanți în toate instituțiile de învățământ în care se vor desfășura cursuri și examene. Este un moment important care trebuie depășit cu bine, dar tratat cu maximă prudență de către cetățeni și, obligatoriu, cu sprijinul autorităților locale. Vorbim, totuși, despre sănătatea copiilor!” – a precizat Andrei Volosevici intr-o postare pe pagina sa  oficială de Facebook.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies