28 octombrie 2021
No menu items!

CEA MAI BUNA ZI DE LA ÎNCEPUTUL EPIDEMIEI COVID-19, ÎN ROMÂNIA

Cele mai vizualizate articole

Astăzi, putem spune ca este cea mai buna zi de la începutul epidemie cu COVID – 19, in România. In ultimele 24 de ore au fost înregistrate doar 262 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, in timp ce 448 de persoane au fost declarate vindecate. Scăderea semnificativă a numărului de cazuri active pare sa arate ca, in România, s-a intrat pe panta de regres a epidemiei.

La nivelul județului Prahova, au fost inregistrate pana in prezent 68 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, jumătate dintre aceste persoane fiind deja vindecate și externate.

Până astăzi, 30 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 12.240 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.017 au fost declarate vindecate și externate.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:12.240, cele mai multe cazuri se înregistrează, in continuare, in județul Suceava, unde sunt confirmate ca infectate 2.765 de persoane și Bucuresti cu 1.275 de cazuri.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ÎNCĂ UN DOSAR DE VACCINĂRI FICTIVE ANTI-COVID. UNDE AU DESCINS PROCURORII

Poliţiştii şi procurori au descins în această dimineaţă la un centru de vaccinare din Sectorul 2, ca urmare a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH