28 octombrie 2021
No menu items!

DIN PESTE 8000 DE TESTE FĂCUTE IN ULTIMELE 24 ORE, DOAR 327 AU FOST POZITIVE

Cele mai vizualizate articole

DIN PESTE 8000 DE TESTE FĂCUTE IN ULTIMELE 24 ORE, DOAR 327 AU FOST POZITIVE

In România , au fost efectuare 8314 teste pentru detectarea infectării cu COVID -19. Dintre acestea doar 327 au fost pozitive , numărul total al cazurilor confirmate ajungând , astăzi, la 12 567.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.328 au fost declarate vindecate și externate.

Cele mai multe cazuri se înregistrează in continuare in județul Suceava cu 2859 de persoane infectate, urmat de județele Arad ( 574 ) și Neamț ( 507 ) . In Bucuresti numarul persoanelor infectate a ajuns la 1298.

In județul Prahova se păstrează o confuzie in ceea ce privește raportarea cazurilor. Sursele medicale prahovene susțin ca la nivelul județului sunt înregistrate 68 de persoane infectate, in timp ce in raportarea făcută de Grupul de Comunicare Strategica sunt raportate 70 de cazuri pentru județul Prahova . Dintre acestea mai mult de jumătate ( 36 de cazuri ) au fost vindecate și externate.  De la începutul epidemiei , in județul Prahova, au  fost înregistrate trei decese , ultimul fiind anuntat in cursul zilei de astăzi, un barbat in vârsta de 68 de ani, care era internat la sectia ATI a Spitalului Municipal Campina și a cărui soție , infectata și ea cu COVID-19, este inca internata la sectia de boli infectioase ( Movila) a Spitalului Județean de Urgentă Ploiesti.

Totodată, până acum, la nivel național ,726 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, iar in sectiile ATI, din țara , sunt internați 249 de pacienți. 

                        

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH