29 noiembrie 2023
No menu items!

După 15 mai, coaforul și cosmeticianul vor aștepta clientul! Ce măsuri se vor lua la saloanele de înfrumusețare?

Cele mai vizualizate articole

Saloanele de înfrumusețare urmează să se redeschidă după data de 15 mai, odată cu încetarea stării de urgență. Acestea însă nu vor mai putea funcționa ca înainte, ci va fi necesar un set de noi reguli care să prevină infectarea și răspândirea noului coronavirus. Patronii și angajații saloanelor de înfrumusețare ar urma să respecte anumite reguli în timpul stării de alertă.

Numărul programărilor și spațiile de așteptare din saloanele de înfrumusețare sunt doar câteva dintre schimbările ce se pare că vor veni odată cu ziua de 15 mai. Spațiile dedicate clienților care au ajuns devreme la salon sau care urmează să aștepte până când vor fi primiți sunt considerate zone sensibile, iar din acest motiv regula s-ar putea schimba. Dacă până acum clientul era cel care aștepta la programare este posibil ca rolul să se inverseze și să devină coaforul sau cosmeticiana persoana care așteaptă. Mai mult decât atât, acest lucru ar putea să nu mai fie permis în interiorul saloanelor de înfrumusețare.

Până la anunțarea altor reguli concrete privind redeschiderea și funcționarea saloanelor începând cu data de 15 mai, proprietarii au început deja să își ia primele măsuri de siguranță, pentru momentele în care oamenii vor veni la tuns, la manichiură, etc. Dezinfectarea spațiilor, echipamente de protecție sau chiar separatoare pentru scaunele clienților sunt câteva dintre elementele care se regăsesc în măsurile pe care managerii saloanelor de înfrumusețare au decis să le aplice.

În anumite saloane de înfrumusețare, se pare că dezinfectarea se va face după fiecare client în parte, fapt ce ar urma să conducă la o scăderea a numărului de programări.

Mai mult decât atât și prețurile procedurilor cosmetice și al altor servicii din saloanele de înfrumusețare ar urma să crească, având în vedere că managerii vor introduce noile costuri în prețurile obișnuite ale salonului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH