24 octombrie 2021
No menu items!

TEATRELE AR PUTEA SA SE REDESCHIDĂ  INCEPAND CU 1 IUNIE

Cele mai vizualizate articole

După redeschiderea muzeelor, anuntata pentru data de 15 mai, urmatorul pas, propus de ministrul culturii, este deschiderea teatrelor și a sălilor de spectacole, de la începutul lunii iunie .

Pentru preîntâmpinarea extinderii epidemiei vor fi luate mai multe măsuri de siguranța și protectie, una dintre acestea ar fi limitarea, in prima faza, la 50 de spectatori în sală.

Măsura urmează să fie discutată cu specialiștii din cadrul Ministerul Sănătății.

”Am propus să se permită reluarea activității cu publicul și de către instituțiile de spectacol, cu o participare de maximum 50 de persoane într-o primă fază, urmand ca apoi sa fie lăsați cate 100 de spectatori in sălile de spectacol . Și aici e foarte important un procent pe care îl avem în vedere: nicăieri, nici în săli de muzee sau de spectacol să nu existe un grad de ocupare mai mare de 50% din capacitatea spațiului respectiv. Cu siguranță vor fi stabilite niște distanțe de siguranță între fiecare participant la spectacolul respectiv”, a precizat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH