16 aprilie 2024
No menu items!

PLOIEȘTIUL AR PUTEA FI MAI BOGAT DE ASTĂZI CU 81 MILIOANE DE LEI

Cele mai vizualizate articole

Consilierii PNL au făcut ,astăzi, apel catre toate partidele politice sa sustina HCL prin care Primaria Ploiesti va primi peste 80 milioane de lei

       Primaria Ploiesti (prin intermediul Serviciului Public Finante Locale Ploiesti) a castigat un proces cu societatea Telekom in urma caruia are de incasat aproximativ 81 milioane lei, din care 35 milioane lei pana la sfarsitul acestei luni, diferenta urmand sa fie platita in transe egale pe parcursul a 24 de luni.

       Proiectul de Hotarare pentru aprobarea esalonarii pe durata  celor 24 de luni va fi supus votului in Sedinta Extraordinara a Consiliului Local din data de 08.05.2020.

       Grupul consilierilor locali PNL Ploiesti a decis sa sustina acest proiect in masura in care acesta va avea vizele de legalitate si a Directiei Economice, care sunt atribute exclusive ale executivului.

      ” Apreciem ca acceptarea reesalonarii este posibila in baza HCL 131/2016 si ar reprezenta o “gura de oxigen” pentru bugetul local care, altfel, se va afla intr-un mare impas in a plati pana la sfarsitul anului cheltuielile datorate pentru asigurarea serviciilor publice (salubritate, DDD, iluminat, termie , transport in comun, etc.) si investitii.” – se precizeaza intr- un comunicat de presa transmis de PNL- Ploiesti .

    

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ATENŢIE, PĂRINŢI! UN COPIL A DISPĂRUT DINTR-UN PARC DIN PLOIEŞTI! SFATUL POLIŢIŞTILOR

În această după amiază, în jurul orei 18.45, un bărbat a anunţat la 112 faptul că fiul prietenei sale,...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies