15 august 2022
No menu items!

Ro-alert ne anunță că am intrat în starea de alertă! Cu doar 14 ore întârziere! ”Mulțumim” dl. Arafat!

Cele mai vizualizate articole

La peste 14 ore de la instituirea Stării de Alertă s-a ”trezit” și DSU să transmită informarea prin serviciul RO-ALERT! Telefoanele din toată țara au zbârnâit, de era să le scăpăm pe jos! Ne gândeam că e o alertă de furtună, de incendiu, de…

Nu, și- a adus aminte dl. Arafat că are serviciul ăsta și a pus de o alertă, mai ales că nu mai e șef al Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență. Iată ce se menționează în alerta transmisă de IGSU:

”STAREA DE ALERTĂ a fost instituită începând de astăzi în România. PERICOLUL infectării cu noul conoronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! RESPECTAȚI cu strictețe măsurile sanitare de protecție! PURTAȚI MASCA, acoperind nasul și gura, în spațiile închise sau aglomerate. PĂSTRAȚI DISTANȚA de 1,5m față de alte persoane și EVITAȚI contactul direct. NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. SPĂLAȚI-VĂ regulat mâinile cu apă și săpun. NU VĂ ATINGEȚI ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. PRECAUȚIA este extrem de importantă în această perioadă! IGSU”.

Să sperăm că rapiditatea acestui serviciu ” RO-ALERT” va trece de mersul melcului, nu de altceva, dar dl. Arafat l-a tot lăudat de-a lungul timpului, încât mai că ne temem că vom fi informați în 2021 că a existat 2020!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

4 ŞOFERI DROGAŢI, DEPISTAŢI IERI ÎN TRAFIC ÎN PRAHOVA

Val de şoferi drogaţi pe şoselele din Prahova! Poliţiştii rutieri au depistat ieri în trafic 4 şoferi aflaţi sub...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH