30 noiembrie 2023
No menu items!

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA DE INFRACȚIUNI DE PROXENETISM ȘI TÂLHĂRIE

Cele mai vizualizate articole

Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției Municipale Ploiești au efectuat 7 percheziții pe raza municipiului și în localitățile Bărcănești, Florești și Cocorăștii Mislii, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism și tâlhărie. 4 mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-mai a.c., persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituției pe raza județului Prahova, obținând foloase materiale de pe urma acestor activități. Totodată, acestea ar fi săvârșit o infracțiune de tâlhărie, deposedând prin violență persoana vătămată, de o sumă de bani, precum și două tentative de tâlhărie.

7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. În urma administrării probatoriului, față de 4 persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentate unității de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 30.000 de lei.

Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

ACCIDENT STUPID PE DJ 100B! CUM A MURIT UN BĂRBAT DE 30 DE ANI

Un accident rutier mortal a avut loc în această seară pe DJ 100B, în afara localităţii Bărăitaru. Din cercetări a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH