9 august 2022
No menu items!

Poliția de Frontieră rămâne fără șef! Acesta și-a dat demisia!

Cele mai vizualizate articole

Șeful Poliției de Frontieră, chestorul Ioan Buda, și-a dat demisia. El a spus că a luat decizia din motive personale. „La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan Buda transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant”, se arată într-un comunicat de presă.

Demisia a fost înaintată, pentru aprobare, ministrului Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Demisia vine după ce în ultimele zile, de la ridicarea stării de urgență, în vămile de la frontiera româno-ungară s-au format coloane imense de mașini și persoane care încercau să intre în țară. Acest lucru a dus la un haos la punctele de frontieră, reprezentanții poliției de frontieră fiind depășiți de situație.

Conform unui comunicat de ultimă oră, al MAI, ca urmare a evaluării situației operative realizate la nivelul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, s-a dispus eliberarea din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a domnului chestor general de poliție Ioan BUDA, începând cu data de astăzi, 21 mai 2020. La solicitarea ofițerului, domnul ministru al afacerilor interne, Ion Marcel VELA, a aprobat demararea formalităților pentru încetarea raporturilor de serviciu prin pensionare, începând cu data de 1 iunie 2020. Atribuțiile funcției de inspector general vor fi preluate de chestorul principal de poliție Liviu BUTE, adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH