1 decembrie 2023
No menu items!

METODA „ACCIDENTUL” FACE IN CONTINUARE VICTIME – 6 PERSOANE AU FOST ESCROCATE CU APROXIMATIV 100.000 LEI.  POLIȚIA A FĂCUT PERCHEZITII LA DOMICILIILE SUSPECȚILOR

Cele mai vizualizate articole

Astăzi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, cu sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, au efectuat trei  percheziții pe raza municipiilor Ploiești și Călărași, la  domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune.

Din cercetări a rezultat faptul că, de la începutul acestui an și până în prezent, persoanele bănuite ar fi săvârșit 6 infracțiuni de înșelăciune.

Acestea ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le telefonic și spunându-le că o rudă apropiată este vinovată de producerea unui accident rutier grav, iar pentru înlăturarea consecințelor penale, precum și sub pretextul acoperirii costurilor serviciilor medicale, ar fi solicitat diverse sume de bani care erau ridicate de complici.

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum sume de bani, înscrisuri, telefoane mobile și bijuterii.

Două persoane au fost aduse la sediul poliției, pentru audieri. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 100.000 de lei.

Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH