21 octombrie 2021
No menu items!

ROMÂNIA ÎȘI MENȚINE TRENDUL DESCRESCĂTOR IN EPIDEMIA DE COVID-19. SCADE NUMĂRUL CAZURILOR INTERNATE LA ATI ȘI CRESTE NUMĂRUL CAZURILOR VINDECATE

Cele mai vizualizate articole

Astăzi, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, astăzi, cel mai mic număr al cazurilor grave internate la sectiile ATI din țara , de numai 188, dar o ușoară creștere a cazurilor noi, 213 persoane fiind confirmate in ultimele 24 de ore ca fiind infectate cu COVID -19 din totalul de 6916 teste efectuate .

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.070 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Din totalul persoanele confirmate pozitiv, 11.399 au fost declarate vindecate și externate reprezentând 63 % din cazuri.

  Pana la acesta data,  1179 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, au decedat.

In județul Prahova, in ultimele 24 de ore , nu a fost înregistrat niciun caz nou de infectare cu COVID – 19, numărul total al persoanelor infectate fiind de 96. Dintre acestea 67 de persoane au fost declarate vindecate și externate , iar 23 se afla in continuare internate , dintre care o singura persoana este in stare gravă la sectia ATI a Spitalului Municipal Câmpina . De la începutul epidemiei, pana in prezent, in județul Prahova, au decedat 6 persoane infectate cu COVID-19.

                         

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Prahova: Rata cazurilor noi la 1.000 de locuitori este de 10,04!

Conform datelor oficiale, primite de la DSP Prahova, la nivelul județului, rata de incidență a cazurilor noi de COVID-...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH