21 octombrie 2021
No menu items!

SE REDESCHIDE TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL DE LA BĂICOI

Cele mai vizualizate articole

Începând cu data de 30.05.2020 se va redeschide târgul săptămânal Baicoi. Hotărârea a fost luată pentru ca producătorii agricoli romani sa aibă unde sa-și vândă fructele și legumele, iar populația de unde sa se aprovizioneze cu produse proaspete și sănătoase , produse in România.Datorită afluxului mare de cumpărători și pentru a respecta regulile stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgentă, târgul va funcționa și in ziua de sâmbătă , astfel cei care se aprovizionează din piața Baicoi sa aibă la dispoziție o zi in plus in care sa și achiziționeze cele necesare, fără a fi nevoiți sa se aglomereze in ziua de duminica.

Pentru a preveni răspândirea COVID 19, atât comercianții cât și cumpărătorii trebuie sa respecte următoarele măsuri:

1. comerciantul trebuie sa mențină distanță socială recomandata de minim 1,5 m fata de ceilalți comercianți, dar și de cumpărători.

2. Personalul care manipulează produsele agroalimentare și care utilizează mănuși de protecție , trebuie sa se asigure ca acestea sunt schimbate frecvent și ca mâinile sunt spălate înainte de a pune mănuși, între schimbarea mănușilor și după îndepărtarea acestora. Mănușile de protecție trebuie schimbate după desfășurarea altor activități cum ar fi deschiderea / închiderea ușilor cu mâna , manipularea banilor, etc.

3. Personalul care manipulează produse alimentare trebuie sa poarte un echipament de protecție corespunzător compus din halat de culoare deschisa, boneta , masca de protecție, ce trebuie menținute intr o stare de igiena corespunzătoare .

4. Atât comercianții cât și cumpărătorii sunt obligați sa poarte masca de protecție.

5. Cumpărătorii trebuie sa utilizeze mijloacele de dezinfecție amplasate la nivelul intrărilor .

6. Consumul produselor alimentare in incinta târgului este interzis.

7. La intrările in targ vor fi amplasate mochete impregnate cu substanțe dezinfectante pentru încălțăminte.

8. Zonele de intrare in targ, vor fi separate de zonele de ieșire .

” Este o situație noua cu care ne confruntam, de aceea va rog sa respectam aceste măsuri” – a precizat primarul orașului Băicoi, Marius Constantin , pe pagina sa de Facebook .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UPG PLOIEŞTI TRECE TOATE ACTIVITĂŢILE ÎN ONLINE

Universitatea Petrol şi Gaze Ploieşti a trecut, de azi, toate activităţile în online, ca urmare a creşterii constante a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH