18 aprilie 2024
No menu items!

Marile festivaluri de muzică au fost amânate pentru 2021! Ce opțiuni au cei care și-au luat bilete la aceste evenimente?

Cele mai vizualizate articole

Organizatorii Untold și Neversea au anunțat că festivalurile programate vara aceasta au fost amânate pentru 2021 din cauza restricțiilor impuse de autorități. Într-un comunicat, organizatorii anunță că cei care și-au cumpărat bilete și abonamente pentru edițiile din acest an vor putea să le folosească la edițiile care se vor desfășura în următorii trei ani.

Vă prezentăm fragmente din comunicatul de presă transmis fanilor de către organizatori:”În ultimii 5 ani, am trăit împreună, în fiecare an, cele mai intense experiențe și am scris, an de an, cele mai frumoase capitole și călătorii din povestea UNTOLD și NEVERSEA. Vă mulțumim fiecăruia dintre voi!

La finele anului 2019, am pornit la drum pentru edițiile din 2020 cu foarte multă încredere, cu planuri și idei de excepție, cu mulți artiști pregătiți să vină în premieră în România, cu noi proiecte și noi campanii. Fără îndoială, anul 2020 se contura ca un an menit să depășească, din nou, toate așteptările!

Din păcate, prima parte a acestui an ne-a adus o provocare pentru care întreaga planetă nu era pregătită. Am fost puși în fața unei situații care ne-a încercat tuturor răbdarea, înțelegerea, atenția față de cei din jurul nostru. Epidemia COVID-19 ne-a făcut să privim cu teamă anul 2020, deoarece ultimele luni au fost marcate de incertitudine pentru toată lumea…

În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară.

Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD și NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021…

Suntem extrem de recunoscători celor peste 95% dintre cumpărătorii de bilete și abonamente la festivalul din acest an, care le-au transformat în varianta ANYTIME. Pentru toată această încredere vă mulțumim și vă promitem că veți avea parte de cele mai frumoase experiențe la oricare dintre următoarele 3 ediții veți decide să participați! Toți cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021, pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor. Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020. De asemenea, toți cei care au nevoie de suport pentru a își reprograma cazările de la Cluj-Napoca și Constanta sau alte situații apărute ca urmare a acestei decizii, ne pot contacta pentru a le oferi tot suportul de care dispunem…”

Ediţia 2020 a festivalului de muzică Electric Castle, ce are loc la Bonţida, lângă Cluj-Napoca, a fost amânată pentru perioada 14-18 iulie anul viitor, anunţă organizatorii pe pagina oficială de Facebook. Evenimentul fusese iniţial programat în perioada 15-17 iulie, la Castelul Banffy, dar a fost decalat din cauza pandemiei de coronavirus.

Din păcate, e prea multă incertitudine cu privire la măsurile de siguranţă şi sănătate pe care ar trebui să le implementăm, restricţiile de călătorie pentru perioada următoare şi alte detalii pe care le plănuim în avans pentru a putea livra experienţa mult aşteptată. Nici de la autorităţi nu am primit până acum răspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau în legătură cu situaţia festivalului. Sănătatea şi siguranţa voastră au fost întotdeauna prioritatea noastră absolută şi, din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfăşoare în deplină siguranţă. Având în vedere toate aceste aspecte, am decis să alegem calea cea mai sigură şi să amânăm EC8 pentru 14 – 18 iulie 2021„, mai arată organizatorii.

Aceştia precizează că toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia din 2021, iar „cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni”.

Organizatorii festivalului Summer Well au anunțat, printr-un comunicat postat pe Facebook, că ediția din acest an va fi amânată pentru august 2021.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PREDOIU: SCHENGEN ESTE UN DOSAR IMPORTANT NU DOAR PENTRU ROMÂNIA, CI PENTRU EUROPA

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a afirmat că dosarul Schengen nu este important doar pentru România, ci şi pentru...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies