30 noiembrie 2023
No menu items!

DUPĂ MAI BINE DE 3 LUNI, TÂRGUL DE BUNĂTĂȚI ȘI DICHISURI SE ÎNTOARCE LA CÂMPINA  

Cele mai vizualizate articole

Targul de bunătăți și dichisuri va readuce starea de normalitate la Câmpina . După trei luni, îndrăgitul Târg revine in centrul orașului cu o oferta larga de  bunătăți gastronomice și obiecte unicat lucrate de artizani pricepuți .

Târgul cu Bunătăți și Dichisuri este un eveniment cu traditie inca din 2011 in Campina si strange laolalta producatori de produse traditionale romanesti si internationale si se va redeschide in conditii de siguranta pentru vizitatori si expozanti  (limita de distanta 1,5m, masti de protectie, manusi).

La acestă ediție speciala veți găsi brânzeturi și specialităti din branză de oaie și vacă facute dupa rețete românești din zona Fundata. La loc de cinste, alaturi de cozonacii Smaranditei  vor sta baclavalele turcești. Pentru pofticioșii de dulce, amintim doar ciocolata de casă, halvaua și poalele in brau.
In zona de dulce natural, veti gasi suc de mereza si de sfecla de Voinesti, cirese si mere de Dambovita.

Preparatele din carne de porc și vită – cârnații picanți ușor afumați, slana ținută la baiț cu usturoi, mușchiul afumat vor fi pe placul gurmanzilor.

 La TÂRGUL CU BUNĂTĂȚI ȘI DICHISURI, în afară de producatorii de preparate naturale sau tradiționale veti gasi si obiecte manufacturate în cantități și serii limítate- ne anunța organizatorii.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT STUPID PE DJ 100B! CUM A MURIT UN BĂRBAT DE 30 DE ANI

Un accident rutier mortal a avut loc în această seară pe DJ 100B, în afara localităţii Bărăitaru. Din cercetări a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH