25 octombrie 2021
No menu items!

Gala premiilor Oscar 2021 amânată!

Cele mai vizualizate articole

Academia americană de Film a anunțat, luni, că a 93-a gală a premiilor Oscar nu va mai avea loc în data de 28 februarie, așa cum fusese planificat anterior, ci în data 25 aprilie 2021.

Pe lângă această amânare, Academia a anunțat că va extinde perioada de eligibilitate a filmelor. Deobicei, ea corespunde anului calendaristic, însă, pentru 2021, noua perioadă va dura până în data de 28 februarie, data inițială a galei.

Timp ce peste un secol, filmele au jucat un rol important în a ne inspira, alina și distra în cele mai negre perioade. Așa au făcut și în acest an. Speranța noastră, după ce am extins perioada de eligibilitate și amânat data galei, este de a asigura flexibilitate creatorilor de film pentru ca ei să își poate termina și lansa filmele fără a fi penalizați pentru ceva ce nu poate fi controlat de nimeni”, au anunțat președintele academiei și directorul executiv al acestuia într-un comunicat comun.

De asemenea, pentru prima dată în istoria grandiosului eveniment, organizatorii au anunţat că vor face o excepţie și vor accepta în cadrul competiţiei filme lansate pe platforme de streaming.

Aceasta este a patra oară când ceremonia de acordare a premiilor Oscar este amânată. Prima dată s-a întâmplat în 1938, din cauza inundațiilor din Los Angeles, apoi în 1968, după ce a fost asasinat Dr. Martin Luther King Jr., și cel mai recent, în 1981, după tentativa de asasinare a președintelui Ronald Reagan.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FOCARE NOI DE COVID ÎN JUDEŢ

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru au fost înregistrate alte două focare active. Unul dintre ele este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH