4 decembrie 2023
No menu items!

Gala premiilor Oscar 2021 amânată!

Cele mai vizualizate articole

Academia americană de Film a anunțat, luni, că a 93-a gală a premiilor Oscar nu va mai avea loc în data de 28 februarie, așa cum fusese planificat anterior, ci în data 25 aprilie 2021.

Pe lângă această amânare, Academia a anunțat că va extinde perioada de eligibilitate a filmelor. Deobicei, ea corespunde anului calendaristic, însă, pentru 2021, noua perioadă va dura până în data de 28 februarie, data inițială a galei.

Timp ce peste un secol, filmele au jucat un rol important în a ne inspira, alina și distra în cele mai negre perioade. Așa au făcut și în acest an. Speranța noastră, după ce am extins perioada de eligibilitate și amânat data galei, este de a asigura flexibilitate creatorilor de film pentru ca ei să își poate termina și lansa filmele fără a fi penalizați pentru ceva ce nu poate fi controlat de nimeni”, au anunțat președintele academiei și directorul executiv al acestuia într-un comunicat comun.

De asemenea, pentru prima dată în istoria grandiosului eveniment, organizatorii au anunţat că vor face o excepţie și vor accepta în cadrul competiţiei filme lansate pe platforme de streaming.

Aceasta este a patra oară când ceremonia de acordare a premiilor Oscar este amânată. Prima dată s-a întâmplat în 1938, din cauza inundațiilor din Los Angeles, apoi în 1968, după ce a fost asasinat Dr. Martin Luther King Jr., și cel mai recent, în 1981, după tentativa de asasinare a președintelui Ronald Reagan.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NOI MODIFICĂRI ALE TRASEELOR TCE PLOIEŞTI ÎN CONTEXTUL LUCRĂRILOR DE PE BULEVARDUL CASTANILOR

Având în vedere lucrările de refacere a carosabilului care se derulează pe Bulevardul Independenței (Castanilor), între Gara de Sud...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH