21 octombrie 2021
No menu items!

Percheziții în Berceni! 5 persoane au fost duse la audieri!

Cele mai vizualizate articole

În această dimineață polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești – Secția de Poliție Rurală nr.10 Valea Călugărească au efectuat 6 percheziții în localitatea Berceni, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire. 5 mandate de aducere au fost puse în executare.La activitate au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești.
Din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei de 11 iunie a.c., persoanele bănuite ar fi comis, în public, acte de violență, tulburând ordinea și liniștea publică, prin participarea la un conflict între mai multe persoane.
De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe obiecte contondente. 5 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Prahova: Rata cazurilor noi la 1.000 de locuitori este de 10,04!

Conform datelor oficiale, primite de la DSP Prahova, la nivelul județului, rata de incidență a cazurilor noi de COVID-...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH