15 iunie 2024
No menu items!

Până luni suntem sub coduri de ploaie, grindină și vijelii!

Cele mai vizualizate articole

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, vineri, atenționările de vreme rea. Cel puțin până luni nu vom scăpa de vijelii.

Astfel, de vineri de la ora 10:00 până sâmbătă la ora 10:00 va fi în vigoare un cod galben de vreme rea. În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

De vineri de la ora 12:00 până sâmbătă la ora 02:00 va fi cod portocaliu de furtuni. Acesta vizează Maramureșul, Transilvania, Moldova, Dobrogea, estul și nordul Munteniei, precum și zonele montane. Aici vor fi intervale cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse, 50…80 l/mp. Vor fi și vijelii, descărcări electrice și grindină.

De sâmbătă de la ora 10:00 și până luni la ora 10:00 va fi în vigoare un cod galben de vijelii valabil pentru toată țara. Vor fi perioade cu frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies