29 noiembrie 2023
No menu items!

Până luni suntem sub coduri de ploaie, grindină și vijelii!

Cele mai vizualizate articole

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, vineri, atenționările de vreme rea. Cel puțin până luni nu vom scăpa de vijelii.

Astfel, de vineri de la ora 10:00 până sâmbătă la ora 10:00 va fi în vigoare un cod galben de vreme rea. În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

De vineri de la ora 12:00 până sâmbătă la ora 02:00 va fi cod portocaliu de furtuni. Acesta vizează Maramureșul, Transilvania, Moldova, Dobrogea, estul și nordul Munteniei, precum și zonele montane. Aici vor fi intervale cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse, 50…80 l/mp. Vor fi și vijelii, descărcări electrice și grindină.

De sâmbătă de la ora 10:00 și până luni la ora 10:00 va fi în vigoare un cod galben de vijelii valabil pentru toată țara. Vor fi perioade cu frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH