28 octombrie 2021
No menu items!

PESTE 200 DE CAZURI DE COVID -19 IN PRAHOVA . 16 CAZURI NOI INTR- O SINGURA ZI

Cele mai vizualizate articole

In județul Prahova s-a depășit  in aceasta seara pragul de 200 de cazuri de infectări  cu coronavirus . Doar in cursul zilei de astăzi, au fost confirmate prin rezultatul pozitiv al analizelor, inca 16 persoane infectate cu COVID-19. Este cel mai mare număr de cazuri înregistrate intr- o singura zi, in Prahova, de la declasarea pandemiei.

In acest moment, in Prahova s- a ajuns la 204 cazuri de infectare cu noul coronavirus . Dintre acestea, doar jumătate (103 persoane ) au fost declarate vindecate și externate .

Pentru a asigura numărul  de paturi necesare pentru noile cazuri, unii pacienți de la sectia de boli infecțiose ( Movila ) a Spitalui Județean de Urgente Ploiesti au fost mutați la Spitalul Municipal Câmpina .

De la momentul încetării stării de urgentă și aplicarea măsurilor de relaxare, pana in prezent ( 15 mai- 18 Iunie ) in Prahova au fost înregistrate 128 de cazuri noi de infectare .

Sunt mulți prahoveni care nu cred in existența virusului, care ignora normele elementare de pastrarea distantei și purtarea mastii, iar aceasta stare de ignorare a pericolului a condus la acest val de noi îmbolnăviri . Sunt cazuri izolate dar și grupuri care au fost la petreceri, directori de instituții și subalternii lor , majoritatea sunt persoane tinere și active … virusul e printre noi și nu ne întreabă dacă credem sau nu in existența lui .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH