21 mai 2022
No menu items!

5 NOI STATE AU INTRAT PE „LISTA VERDE ” A ȚĂRILOR DIN CARE ROMANII NU VOR INTRA IN CARANTINA LA ÎNTOARCERE

Cele mai vizualizate articole

5 noi state au intrat pe ” lista verde ” a țărilor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantina/ izolare la domiciliu la intrare in România . Excepția se aplică doar persoanelor asimptomatice care sosesc în România din statele aflate pe aceasta listă.    

Premierul României, Ludovic Orban, a convocat astazi, 22 iunie a.c. , Comitetul Național pentru Situații de Urgență care a adoptat hotărârea nr. 31 prin care a fost actualizată ” lista verde „

Astfel, au fost adăugate Finlanda, Italia, Estonia, Irlanda și teritoriul european al Franței (Franța metropolitană).

Zborurile către și dinspre țările care fac obiectul excepției de la / carantinare/izolare vor putea fi reluate de pe toate aeroporturile din România.

Lista actualizată intră în vigoare de marți  23.06.2020.

În evaluarea statelor propuse de INSP pentru zona verde, s-a ținut cont de criteriul mediei numărului de cazuri noi înregistrate în ultimele 14 zile, respectiv mai puțin de cinci (5) cazuri la 1 milion de locuitori.

” Lista verde ” valabila din data de 15 Iunie , prevedea următoarele tari : Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CEZAR OUATU ŞI GABRIEL DOROBANŢU CONCERTEAZĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA ZILELE PLOIEŞTIULUI

Zilele Orașului Ploiești revin după o pauză de 2 ani, pe scena evenimentului urmând să evolueze artiști români de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH