20 aprilie 2024
No menu items!

SINAIA – ORAȘUL VIITORULUI- UN NOU PROIECT DE PESTE 2 MILIOANE DE EURO INTRA IN LINIE DREAPTA

Cele mai vizualizate articole

Zona istorică a statiunii Sinaia intră într-un amplu proces de reabilitare – a anuntat primarul Vlad Oprea.

Astăzi a fost predat constructorului amplasamentul proiectului “Eficiență energetică și extindere iluminat în zona istorică – Sinaia” unul dintre cele zece proiecte pentru care anul trecut a fost obținută  finanțare europeană. Valoarea totală a acestuia  este de 2.436.581 euro iar lucrările vor dura 16 luni începând cu luna iulie.

Ideea de bază a acestui proiect este armonizarea și punerea în valoare a zonei istorice cu prezentul, prin extinderea sistemului de iluminat public, modernizarea și eficientizarea acestuia, montarea de corpuri de iluminat cu LED și a unui sistem de telegestiune.

47 de străzi și alei vor scăpa de cabluri și vor intra în sistemul de telegestiune. Toți furnizorii de utilități și cablu vor lucra în paralel cu noi pentru introducerea în subteran a tuturor conductelor și cablurilor .

Începem cu străzile : Cașeriei, Gheorghe Șincai, Mânăstirii, Pictor Ștefan Luchian și Furnica. Este o lucrare majoră care va crea un adevărat șantier. ” Sinăienii au văzut cum      s-a transformat centrul orașului și ce a presupus acest proces. Vom avea grijă ca disconfortul din timpul lucrărilor să fie unul minim iar în final să ne bucurăm cu toții de noua față a zonei istorice” – Vlad Oprea- Primarul Orașului Sinaia.

                           

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies