29 iunie 2022
No menu items!

CRESTE NUMĂRUL DE CAZURI DE COVID IN PRAHOVA – IN CURÂND NU VOR MAI FI PATURI IN SPITALE!

Cele mai vizualizate articole

10 noi cazuri de COVID -19 au fost înregistrate in ultimele 24 de ore in județul Prahova. Numărul total al persoanelor infectate, de la începutul pandemiei, la nivelul județului, a ajuns la 235 . Dintre acestia, doar 103 pacienți au fost declarati vindecati și externati, reprezentând o rata de vindecare de numai 43,8%. La aceasta data, 7 prahoveni se afla internați la sectiile ATI din Câmpina și Ploiesti. 

Reprezentantii DSP Prahova sunt îngrijorați deoarece, dacă se va menține acest ritm de creștere a numărului pacienților, in câteva zilele „spitalele COVID” si „suport COVID” nu vor mai avea locuri disponibile.

In aceasta dimineața, la sectia de boli infecțioase (Movila) a Spitalului Județean de Urgente Ploiesti mai erau doar 2 paturi pentru adulti și 4 pentru copii, iar la Spitalui Municipal mai erau doar 10 paturi libere.

Cazurile confirmate in următoarele zile urmează sa fie spitalizate la sectia de Pneumologie a Spitalului Județean de Urgentă Ploiesti, unde ar mai  putea fi tratati 24 de pacienți.

In total se poate vorbi de o disponibilitate de aproximativ 35 de paturi, ceea ce, dacă se menține rata de infectare din ultima perioada de 10 cazuri/zi, reprezintă o capacitate de internare suficientă pentru doar 3 zile.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE CANICULĂ ÎN PRAHOVA. DOZATOARE CU APĂ- ÎN MAI MULTE ZONE ALE PLOIEŞTIULUI

Prahova se află sub avertizare Cod galben de caniculă. În acest context, Primăria Ploieşti anunţă că se vor lua o...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH