1 decembrie 2023
No menu items!

IN SFÂRȘIT O VESTE BUNA : DOAR 2% DIN TESTELE COVID EFECTUATE IN ULTIMELE 24 DE ORE AU FOST POZITIVE

Cele mai vizualizate articole

Doar 214 din cele 8948 de teste efectuate in ultimele 24 de ore au fost pozitive , reprezentând un procent de numai 2,3%.

Este prima zi , după o perioda destul de lunga, de la aplicarea măsurilor de relaxare, când se remarca o scădere semnificativă , după ce zile la rând a fost înregistrat un procent de pozitivitate a testelor de 5%.

70,1 % din cele  24 505 cazuri de persoane infectate cu SARS COV2 , la nivel național, au fost declarate vindecate și externate din spital.

In sectiile ATI din țara se afla internați 200 de pacienți .

De la începutul epidemie, in România și- au pierdut viața 1 539 de persoane diagnosticate  cu COVID – 19 .

                 

La nivelul județului Prahova , au fost înregistrate 5 cazuri noi de infectare, in ultimele 24 de ore. Numărul total al persoanelor infectate, de la începutul pandemiei, a ajuns la 240. Dintre acestia, doar 105 pacienți au fost declarati vindecati și externati, reprezentând o rata de vindecare de numai 43,75% . In continuare, la sectiile ATI din Câmpina și Ploiesti se afla internați 7 prahoveni care sunt in stare gravă și au nevoie de aparate de oxigen sau de ventilare mecanica.

Reprezentatii DSP Prahova aștepta publicarea ordinului ministrului sănătății, Nelu Tătaru, referitor la externarea pacienților asimptomatici după numai 10 zile de spitalizare, măsura care ar urma sa diminueze aglomerația din „spitalele COVID” si „suport- COVID” din județ .

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH