1 decembrie 2023
No menu items!

ȘI IN ULTIMA ZI DE BACALAUREAT CONCURENȚII  AU ÎNCERCAT SA COPIEZE

Cele mai vizualizate articole

Doi absolvenți de liceu inscrisi la ultima proba de bacalaureat susținută astăzi au încercat sa copieze . Acestia au fost surprinși de profesori, excluși din examen, tezele au fost notate cu nota 1 și nu vor mai avea voie sa se înscrie la următoarele doua sesiuni de bacalaureat .

Astăzi, s-a desfășurat ultima probă scrisă a examenului de bacalaureat – proba la alegere a profilului și specializării. 

Rata de participare a fost de 97 %.  Dintre  cei 5447 de candidaţi înscrişi pentru susţinerea testului scris la una dintre cele 10 discipline (Biologie – , Chimie – , Fizică – , Economie – , Filosofie – , Geografie – , Informatică – , Logică şi argumentare – , Sociologie – şi Psihologie – ), s-au prezentat 5296 de candidaţi. 151 de candidaţi au absentat, iar 7 elevi nu au putut participa fiind izolați la domiciliu deoarece in familie exista cazuri de infectare cu COVID sau sunt contacti direcți ai unor persoane diagnosticate .

Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 20:00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH