21 mai 2024
No menu items!

CEA MAI GREA ZI , DE LA ÎNCEPUTUL PANDEMIE IN PRAHOVA : 67 DE CAZURI NOI DE COVID

Cele mai vizualizate articole

Ultimele 24 de ore au fost cele mai grele din punct epidemiologic, in județul Prahova, de la izbucnirea epidemiei . Au fost confirmate 67 de noi cazuri , dintre care 52 la un centrul de îngrijire a persoanelor adulte din localitatea Izvoarele. Astfel, totalul îmbolnăvirilor din acest centru  a ajuns la 71, dintre care 21 sunt din rândul personalului angajat, iar 50 sunt vârstnicii asistați. DSP Prahova a prelevat la această unitate medico-socială102 probe (34 de la angajați și 68 de la vârstnici)

De la începutul epidemiei, in județului Prahova, au fost confirmate 344 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre acestia 108 persoane au fost declarate vindecate și externate, reprezentând un procent de vindecare de numai 31,3%.

La sectiile ATI din Câmpina și Ploiesti sunt internați 9 pacienți in stare gravă. In acest moment mai sunt disponibile doar doua ventilatoare, autoritățile prahovene solicitând sprijinul ministerului Sanatatii pentru suplimentarea acestora. In cursul zilei de astăzi este așteptata la Spitalul Județean o unitate mobila de terapie intensiva care este dotata cu 12 paturi cu ventilatoare.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

Ana Bogdan și Valentin Crețu au devenit Cetățeni de Onoare ai orașului Sinaia

“Cu mare bucurie și mândrie acordăm titlul de “Cetățean de Onoare” sportivilor Ana Bogdan și Valentin Crețu. Acești doi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies