9 august 2022
No menu items!

UNITATEA MOBILA DE TERAPIE INTENSIVA A FOST INSTALATĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN

Cele mai vizualizate articole

In aceasta după amiaza , la Spitalul Județean de Urgente Ploiesti a fost montata o unitate mobila de terapie intensiva dotata cu 12 paturi cu ventilatoare pentru cazurile severe de COVID-19.

Unitatea a fost transferata in județul Prahova, prin ordinul ministrului sănătății Nelu Tătaru , după ce in cursul zilei de ieri capacitatea secțiilor de terapie intensiva din Ploiesti și Câmpina a fost depașită de numărul de cazuri severe.

După instalarea unității mobile de terapie intensiva , la Spitalul Județean de Urgentă a venit și secretarul de stat Raed Arafat însoțit de directorul DSP- Prahova , dr. Bogdan Nica.

Reamintim ca intr-o singura zi ( joi 25.06) numărul cazurilor din județul Prahova a crescut cu 67 de persoane infectate , după ce, la un centru de asistenta socială pentru persoane vârstnice din localitatea Izvoarele, a izbucnit un focar de infecție cu COVID – 19 .  50 de persoane vârstnice și 21 de angajați ai centrului au fost diagnosticați cu COVID .

Din cauza crizei de paturi din spitalele prahovene (pentru cazurile de COVID) , autoritățile au luat decizia ca toți pacienții vârstnici sa rămână in centrul de bătrâni urmand sa fie tratati și monitorizati de personalul care este infectat dar asimptomatic.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH