29 noiembrie 2023
No menu items!

UNITATEA MOBILA DE TERAPIE INTENSIVA A FOST INSTALATĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN

Cele mai vizualizate articole

In aceasta după amiaza , la Spitalul Județean de Urgente Ploiesti a fost montata o unitate mobila de terapie intensiva dotata cu 12 paturi cu ventilatoare pentru cazurile severe de COVID-19.

Unitatea a fost transferata in județul Prahova, prin ordinul ministrului sănătății Nelu Tătaru , după ce in cursul zilei de ieri capacitatea secțiilor de terapie intensiva din Ploiesti și Câmpina a fost depașită de numărul de cazuri severe.

După instalarea unității mobile de terapie intensiva , la Spitalul Județean de Urgentă a venit și secretarul de stat Raed Arafat însoțit de directorul DSP- Prahova , dr. Bogdan Nica.

Reamintim ca intr-o singura zi ( joi 25.06) numărul cazurilor din județul Prahova a crescut cu 67 de persoane infectate , după ce, la un centru de asistenta socială pentru persoane vârstnice din localitatea Izvoarele, a izbucnit un focar de infecție cu COVID – 19 .  50 de persoane vârstnice și 21 de angajați ai centrului au fost diagnosticați cu COVID .

Din cauza crizei de paturi din spitalele prahovene (pentru cazurile de COVID) , autoritățile au luat decizia ca toți pacienții vârstnici sa rămână in centrul de bătrâni urmand sa fie tratati și monitorizati de personalul care este infectat dar asimptomatic.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH