21 mai 2022
No menu items!

17 CAZURI NOI DE COVID IN PRAHOVA- CÂȚI PACIENȚI MAI SUNT IN SPITALELE COVID

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore, in județul Prahova au fost confirmate 17 noi cazuri de infectare cu COVID-19 . Numărul total , de la începutul pandemiei, la nivelul județului , au fost diagnosticate, 382  de persoane, dintre acestea doar 108 fiind declarate vindecate și externate , reprezentând o rata de vindecare de numai 28,2 , in timp ce la nivel național rata de vindecare a depășit 71%.

Dupa ce in Weekend au fost externati peste 40 de pacienți asimptomatici si a fost instalată si Unitatea Mobila pentru terapie intensiva a scăzut simțitor presiunea pe paturile din județul Prahova, dar, acum autoritățile se confrunta cu o criza a cadrelor medicale pentru terapia COVID . In Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti exista numai 6 medici ATI, iar dintre acestia, doar 2 activează in zona de TERAPIE -COVID.

Astazi, im „spitale COVID” și ” suport – COVID ” din județul Prahova mai sunt internați 148 de pacienți infectați cu noul coronavirus ( 56 in sectia de boli infecțiose ” Movila „, 37 in sectia ” pneumo ” , 7 in Spitalul CFR și 48 in Spitalul Municipal Câmpina ) la care se adauga  pacienții in stare gravă din sectiile de terapie intensiva .

În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2, sunt internați, astăzi,  13 pacienți , (2 la Spitalul Câmpina și 11 in terapia intensiva de la SJU ).

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 11 persoane infectate cu SARS COV2 au deceda.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CEZAR OUATU ŞI GABRIEL DOROBANŢU CONCERTEAZĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA ZILELE PLOIEŞTIULUI

Zilele Orașului Ploiești revin după o pauză de 2 ani, pe scena evenimentului urmând să evolueze artiști români de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH