21 mai 2024
No menu items!

17 CAZURI NOI DE COVID IN PRAHOVA- CÂȚI PACIENȚI MAI SUNT IN SPITALELE COVID

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore, in județul Prahova au fost confirmate 17 noi cazuri de infectare cu COVID-19 . Numărul total , de la începutul pandemiei, la nivelul județului , au fost diagnosticate, 382  de persoane, dintre acestea doar 108 fiind declarate vindecate și externate , reprezentând o rata de vindecare de numai 28,2 , in timp ce la nivel național rata de vindecare a depășit 71%.

Dupa ce in Weekend au fost externati peste 40 de pacienți asimptomatici si a fost instalată si Unitatea Mobila pentru terapie intensiva a scăzut simțitor presiunea pe paturile din județul Prahova, dar, acum autoritățile se confrunta cu o criza a cadrelor medicale pentru terapia COVID . In Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti exista numai 6 medici ATI, iar dintre acestia, doar 2 activează in zona de TERAPIE -COVID.

Astazi, im „spitale COVID” și ” suport – COVID ” din județul Prahova mai sunt internați 148 de pacienți infectați cu noul coronavirus ( 56 in sectia de boli infecțiose ” Movila „, 37 in sectia ” pneumo ” , 7 in Spitalul CFR și 48 in Spitalul Municipal Câmpina ) la care se adauga  pacienții in stare gravă din sectiile de terapie intensiva .

În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2, sunt internați, astăzi,  13 pacienți , (2 la Spitalul Câmpina și 11 in terapia intensiva de la SJU ).

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 11 persoane infectate cu SARS COV2 au deceda.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

Ana Bogdan și Valentin Crețu au devenit Cetățeni de Onoare ai orașului Sinaia

“Cu mare bucurie și mândrie acordăm titlul de “Cetățean de Onoare” sportivilor Ana Bogdan și Valentin Crețu. Acești doi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies