1 decembrie 2023
No menu items!

MÂINE, PLOIEȘTENII SE VOR SPALA CU APA RECE . CE CARTIERE VOR FI AFECTATE .

Cele mai vizualizate articole

Societatea care furnizează agentul termic pe raza orașului Ploiesti, informeaza abonatii ca in cursul zilei de mâine, marți 30.06, vor avea loc lucrări  ample de intervenție controlată la rețeaua primară de termoficare, în intervalul orar 8:00 – 17:00,în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu.

În cursul zilei, furnizarea cu apă caldă va fi întreruptă în următoarele puncte termice:2,4,5,6,7, 12 Republiciiși 16 Malu Roșu,în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinăii, Zidari și Bănești.

Echipele de intervenție ii asigura pe ploieștenii din zonele afectate ca vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea de apă caldă.

Societate își cere scuze consumatorilor din zona  afectată pentru disconfortul creat și îi asigură că echipele vor depune toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH