23 septembrie 2021
No menu items!

DESFĂȘURARE DE FORTE IN PRAHOVA , PESTE 500 DE POLITISTI ȘI JANDARMI AU CONTROLAT 325 DE FIRME

Cele mai vizualizate articole

Și în acest weekend, polițiștii prahoveni au acționat în vederea verificării respectării măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și pentru asigurarea climatului de ordine publică și sigurață rutieră.

Acțiunile s-au desfășurat, în sistem integrat, prin participarea a peste 300 de polițiști, 130 de jandarmi și100 de polițiști locali, precum și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului, ai Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova și ai Direcției Publice de Sănătate Prahova.

În total, au fost verificate 325 de societăți comerciale, pentru neregulile identificate fiind sancționaț contravențional  peste 100 de operatori economici.

Cu ocazia controalelor efectuate au fost aplicate 448 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea doar 15 amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protectie individuală conform legii 55/2020 .

90 dintre sancțiuni au fost aplicate nerespectarea prevederilor referitiare la normele de conviețuire socială și tulburarea ordinii publice , 302 pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice, 31 în domeniul economic și 10 pentru alte abateri.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

O angajată a unei fabrici de confecții și-a câștigat drepturile salariale în instanță

Cazul este unul ”clasic”, firma nu plătea nici măcar salariul minim, asta pe timp de pandemie, iar în momentul...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH