30 noiembrie 2023
No menu items!

IULIAN DUMITRESCU ( PNL ): „SPER CA PSD SA NU CONFUNDE GOLĂNIA CU BĂRBĂȚIA „

Cele mai vizualizate articole

In istorie a existat „războiul rozelor”. Acum, in comuna Tătaru, exista „RAZBOIUL VIZELOR”… de flotant . Candidatul PSD pentru funcția de primar al localității vrea sa aducă cateva zeci de persoane care locuiesc in alte comune, sa le facă  viza de flotant pentru a se asigura ca îl vor vota la scrutinul electoral din septembrie. Poate vi se par lipsite de importantă cateva voturi, dacă le raportati la populația unui oraș, dar intr- o localitate mică, cum este comuna Tătaru, unde de obicei ies la vot aproximativ 300 de oameni, aceste voturi aduse din afara și „împământenite” prin viza de flotant, pot  schimba rezultatul final al votului.

Pe scurt , aceasta este „lupta „din comuna. De la declarații s-a ajuns la amenințări, filmări și injurii. Victima, firește, este o femeie, de data aceasta chiar primarul liberal in funcție, d- na Dorina Mareș. Aceasta a anuntat ca va depune plângere penală după ce a fost hărțuită de membrii PSD din localitate.

” Organizația PNL Prahova condamnă cu fermitate maniera în care PSD Prahova înțelege să facă politică, hărțuind o femeie, în persoana primarului liberal al comunei Tătaru, Iuliana Dorina Mareș.

De câteva săptămâni, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Tătaru, împreună cu susținătorii săi, a pornit o campanie de intimidare, amenințare și șantaj a doamnei Mareș: au intrat peste ea în primărie, au bruscat-o, au amenințat-o cu plângeri la Poliție, au jignit-o într-o manieră nedemnă, în care niciun bărbat nu ar trebui să se adreseze astfel unei femei. Au filmat-o fără acordul său și au distribuit înregistrarea trunchiată pe canale de partid. 

„De-a lungul celor patru ani de mandat, nu am făcut altceva decât să fiu în slujba cetățenilor comunei și cred că rezultatele vorbesc de la sine. De când am ieșit din starea de urgență, cei de la PSD au luat-o razna. M-au urmărit în comună, mi-au vorbit urât, m-au amenințat și, într-un final, m-au și bruscat. Au ajuns chiar să îi amenințe până și pe cetățenii comunei care au îndrăznit să discute cu mine. Pur și simplu vor să instaleze o atmosferă de teroare la noi în localitate. Dacă se dedau la asemenea acte cu trei luni înainte de alegeri, mi-e și groază să mă gândesc unde ar putea să ajungă. În dorința de a reinstaura normalitatea în comuna Tătaru, am luat decizia de a depune plângere penală împotriva celui care mă hărțuiește”, a declarat Iuliana Dorina Mareș.

PNL Prahova face un apel la celelalte formațiuni politice din județ să dea dovadă de decență, să-și prezinte fiecare proiectele pentru îmbunătățirea vieții prahovenilor și să se abțină de la acțiuni care depășesc limita legii și a bunului simț.

„Un individ care amenință și hărțuiește o femeie ziua în amiaza mare, profitând de absența unor paznici, nu trebuie să acceadă într-o funcție publică. Speranța mea este că PSD nu confundă golănia cu bărbăția. După ce că avem foarte puține doamne care aleg să se implice în politică, mai apar și astfel de specimene care încearcă să le timoreze cu atitudini de grotă. Cer PSD Prahova să nu coboare atât de jos ștacheta. Mai ales că, în acest caz, vorbim de o doamnă primar cu rezultate foarte bune, pe care cred că trebuie să o respectăm cu toții”, a declarat Iulian Dumitrescu, președinte al PNL Prahova și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.” – se precizeaza intr- un comunicat de presa emis de Organizația PNL- Prahova .

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

ACCIDENT STUPID PE DJ 100B! CUM A MURIT UN BĂRBAT DE 30 DE ANI

Un accident rutier mortal a avut loc în această seară pe DJ 100B, în afara localităţii Bărăitaru. Din cercetări a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH