29 noiembrie 2023
No menu items!

ACADEMIA AMERICANĂ DE FILM DEPĂȘEȘTE OBIECTIVUL DE A DUBLA NUMĂRUL DE FEMEI ȘI DE COMUNITĂȚI ETNICE/RASIALE SUBREPREZENTATE PÂNĂ ÎN 2020

Cele mai vizualizate articole

Academia de Artă și Științe din fotografie a extins invitațiile de a se alătura organizației la 819 de artiști și directori care s-au distins prin contribuțiile lor la imaginile de mișcare teatrală. Clasa 2020 este reprezentată de 45% femei, 49% comunități etnice/rasiale subreprezentate și 68% internațională din 36 de țări. Există 75 de candidați Oscar®, inclusiv 15 de câștigători, și cinci beneficiari ai premiilor științifice și tehnice. Cei care acceptă invitațiile vor fi singurele completări la statutul de membru al Academiei în 2020.

Academia este încântată să îi întâmpine pe acești distinși conationali care călătoresc în arta imaginii și în științele mișcării. Am îmbrățișat întotdeauna talentul extraordinar care reflectă bogata varietate a comunității noastre cinematografice mondiale, ca niciodată mai mult decât acum”, a declarat președintele Academiei, David Rubin.

În 2016, Academia a stabilit obiective specifice de incluziune ca parte a inițiativei sale de a dubla numărul femeilor și al comunităților etnice/rasiale subreprezentate până în 2020. Prin activitatea dedicată și intenționată a Consiliului guvernatorilor și a membrilor din comitetele executive ale sucursalelor, Academia a depășit ambele obiective. Academia a anunțat recent următoarea etapă a inițiativei sale privind echitatea și incluziunea, în 2025, care va continua eforturile actuale ale organizației de a promova includerea în industria divertismentului și de a spori reprezentarea în cadrul membrilor săi și al comunității cinematografice extinse. Faza inițială a deschiderii Academiei pentru 2025 a evidențiat obiective specifice pentru Oscar® și guvernanța Academiei, apartenența la aceasta și cultura locului de muncă.

Opt persoane (notate de un asterisc) au fost invitate să se alăture Academiei de mai multe sucursale. Aceste persoane trebuie să selecteze o ramură după acceptarea calității de membru. În plus, statutul de membru al tuturor reprezentanților artiștilor (agenți) se va schimba de la asociați la membri în general. În calitate de membri în general, agenții vor avea acum privilegii de vot pentru Oscar.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH