21 mai 2022
No menu items!

MAJORITATEA TOXICĂ DIN CONSILIUL LOCAL PLOIEȘTI, PSD-ALDE–PMP, A VOTAT CREȘTEREA TARIFULUI DE SALUBRITATE!

Cele mai vizualizate articole

În această perioadă, în care fiecare leu cheltuit în plus contează, mai mult, când salariații ploieșteni abea încep să se redreseze după ce au stat acasă cu 75% din venit, o majorare de tarife seamănă ca o bâtă în cap. Nu mai vorbim că majorările vin tocmai pe final de mandat- de fapt deja expirat- al multor ”aleși” care, pesemne că nici nu se vor mai regăsi în viitorul legislativ local. Cu toate acestea, fără nicio jenă, consilierii locali ploieșteni de la PSD, ALDE și PMP au votat! Cu ambele mâini! Dacă ce proiectul referitor la creșterea tarifelor practicate de SGU a fost prorogat, au fost votate proiectele pentru angajarea a 10 noi salariați și majorarea tarifului la salubrizare . Astfel primarul Ploieștiului a fost ”împuternicit” să voteze în ADI majorarea tarifului la salubritate!

Consilierii PNL au transmis un comunicat prin care își arată indignarea față de sfidarea realității, față de faptul că aleșii PSD-ALDE-PMP nu au nici-un pic de respect față de cetățenii ploieșteni care vor fi obligați să plătească tarife majorate pentru niște servicii care sunt deficitare și de proastă calitate:

În contextul în care principalele probleme semnalate de ploieșteni sunt reprezentate de lipsa curățeniei și a locurilor de recreere amenajate corespunzător,  Grupul consilierilor PNL PLOIEȘTI a votat ieri, 29 iunie a.c., împotriva majorării tarifelor practicate de Societatea de Gospodărire Urbană, precum și împotriva majorării tarifelor pentru activitatea de colectare, transport și transfer deșeuri minicipale. Mai mult decât atât, consilierii PNL au solicitat reprezentanților executivului verificarea, de urgență, a parcului auto al operatorului de salubritate, având în vedere semnalele publice conform cărora utilajele necesare menținerii curățeniei în Ploiești nu funcționează în realitate, în conformitate cu contractul semnat.

Încă o dată,  majoritatea PSD-ALDE-PMP din Consiliul Local Ploiești a sfidat realitățile din teren votând pentru aceste majorări de tarife și, ca „bonus”, a aprobat angajarea a 10 noi salariați în primăria Ploiești.

Trist, dar adevărat”!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CEZAR OUATU ŞI GABRIEL DOROBANŢU CONCERTEAZĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA ZILELE PLOIEŞTIULUI

Zilele Orașului Ploiești revin după o pauză de 2 ani, pe scena evenimentului urmând să evolueze artiști români de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH