28 noiembrie 2023
No menu items!

ALERTA : NU MAI SUNT MEDICI PENTRU SECTIILE ATI DIN PRAHOVA – SUNT AȘTEPTAȚI MEDICI DIN ALTE JUDEȚE

Cele mai vizualizate articole

Spitalui Județean de Urgente Ploiesti se confrunta cu o criza acută a medicilor pentru sectia de terapie intensiva rezervată pacienților COVID.

DSP- Prahova a identificat soluția pentru a depăși acesta situație critică prin aducerea unor medici rezidenți din alte județe.

Directorul Direcţiei de Sănătatea Publică Prahova, dr Bogdan Nica, a anunţat,astăzi , că şase medici de la Galaţi, Timişoara şi Iaşi ar urma să fie transferaţi la Ploieşti.

„Am o promisiune de emitere a unui ordin de ministru pentru transferul a şase medici- un infecţionist şi cinci medici de terapie intensivă. ” a declarat Nica.

Astăzi, in sectiile de terapie intensiva din județul Prahova sunt internați 10 pacienți , opt dintre ei fiind intubați și ventilați mecanic.

La nivel județean, de la izbucnirea pandemiei, au fost diagnosticați ca infectați cu noul coronavirus 444 de pacienți , dintre acestia 243 sunt inca internați și doar 113 au fost declarati vindecati, reprezentând un procent de vindecare de numai 25% , in timp ce la nivel național rata de vindecare este de 71%.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH