17 aprilie 2021
No menu items!

ALERTA : NU MAI SUNT MEDICI PENTRU SECTIILE ATI DIN PRAHOVA – SUNT AȘTEPTAȚI MEDICI DIN ALTE JUDEȚE

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Spitalui Județean de Urgente Ploiesti se confrunta cu o criza acută a medicilor pentru sectia de terapie intensiva rezervată pacienților COVID.

DSP- Prahova a identificat soluția pentru a depăși acesta situație critică prin aducerea unor medici rezidenți din alte județe.

Directorul Direcţiei de Sănătatea Publică Prahova, dr Bogdan Nica, a anunţat,astăzi , că şase medici de la Galaţi, Timişoara şi Iaşi ar urma să fie transferaţi la Ploieşti.

„Am o promisiune de emitere a unui ordin de ministru pentru transferul a şase medici- un infecţionist şi cinci medici de terapie intensivă. ” a declarat Nica.

Astăzi, in sectiile de terapie intensiva din județul Prahova sunt internați 10 pacienți , opt dintre ei fiind intubați și ventilați mecanic.

La nivel județean, de la izbucnirea pandemiei, au fost diagnosticați ca infectați cu noul coronavirus 444 de pacienți , dintre acestia 243 sunt inca internați și doar 113 au fost declarati vindecati, reprezentând un procent de vindecare de numai 25% , in timp ce la nivel național rata de vindecare este de 71%.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PLOIESTI: UN BARBAT AMENINTA CA SE SINUCIDE

Un barbat ameninta ca se sinucide la Ploiesti! Omul s-a cocotat intr-un copac de pe domeniul public, la intersectia...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH