29 martie 2024
No menu items!

NOI FOCARE  DE COVID IN PLOIESTI LA CENTRELE DE DIALIZA – 38 DE PACIENȚI DIALIZAȚI AU FOST CONFIRMATI CA INFECTAȚI CU NOUL CORONAVIRUS

Cele mai vizualizate articole

Numărul cazurilor de COVID-19 din judeţul Prahova creşte alarmant, autorităţile făcând apel la responsabilitate, cerând respectarea măsurilor de igienă şi distanţare socială.

Doar azi, 38 de persoane dializate s-au adăugat pe lista celor testaţi pozitiv, situaţia fiind însă extrem de dinamică.

Medicul Bogdan Nica, director al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că, la acest moment, capacitatea spitalelor prahovene de internare a pacienţilor COVID-19 este aproape să fie atinsă.

„De trei zile suntem martorii acestui val. În ultima zi a stării de urgenţă aveam 76 de îmbolnăviri şi 5 sau 6 decese. Astăzi, 243 sunt în spital şi am trecut demult de 400. Deci am 100 şi ceva de bolnavi internaţi în ultimele 10 zile. (…) Mai mult de 300 de paturi în Prahova nu avem de unde să luăm. 243 cazuri sunt pozitive acum, inclusiv cei 38 de la dializă, 217 sunt internaţi, 26 în curs de internare. Mai sunt 18 suspecţi la CFR şi 10 suspecţi la UPU”, a spus Nica.

El a explicat că au apărut două noi focare de cazuri COVID la două centre private de dializă. Astfel, unul dintre ele are 35 de pacienţi testaţi pozitiv, iar cea de-al doilea are trei confirmaţi.

Din punctul său de vedere, creşterea numărului de cazuri de COVID-19 este cauzată de mai multe motive, printre care nerespectarea măsurilor impuse de autorităţi, dar şi campaniile din spaţiul public.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PREFECTUL PSD AL PRAHOVEI ÎŞI DĂ DEMISIA!

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu (PSD), a anunţat, azi, că demisionează din funcţie. Motivul este acela că va candida la...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies