10 august 2022
No menu items!

PRAHOVA : NICIUN DECES DIN CAUZA INFECTĂRII CU SARS COV 2 SI DOAR 21 DE NOI ÎMBOLNĂVIRI IN ULTIMELE 24 DE ORE

Cele mai vizualizate articole

După o saptamana in care Prahova a fost pe locul întâi, in țara , din cauza numărului ingrijorator de mare de noi cazuri de infectări cu SARS COV 2 și din cauza apariției unor noi focare, astăzi raportarea oficială arată ca in ultimele 24 de ore nu s- a mai produs niciun deces cauzat de infectarea cu noul coronavirus si au fost confirmate doar 21 de noi cazuri.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 547 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 116 au fost declarate vindecate și externate reprezentând o rata de vindecare de numai 21, 2% , in timp ce la nivel național , rata de vindecare este de peste 69%.

În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2, sunt internați zece pacienți , nouă dintre acestia fiind ventilați mecanic.

Totodată, la cerere, au mai fost externați 24 de pacienți asimptomatici sau cu forme ușoare ale bolii cu recomandarea de a rămâne in izolare la domiciliu inca 4 zile .

La nivelul județului Prahova, 1500 de persoane au primit recomandarea de izolare la domiciliu .

La nivel național s- au inregistat 416 noi cazuri de infectie cu noul coronavirus, din 11 445 de teste efectuate , reprezentând un procent de pozitivare de 3,6 % .

In ultimele 24 de ore, in România , au fost înregistrate 23 de decese asociate COVID-19.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH