1 decembrie 2023
No menu items!

AGLOMERAȚIE MARE PE DRUMURILE DIN PRAHOVA ȘI MULTE ACCIDENTE – 4 PERSOANE RĂNITE AU FOST TRANSPORTATE LA SPITAL

Cele mai vizualizate articole

In aceasta după amiaza a fost mare aglomeratie pe drumurile din județul Prahova . Pe fondul traficului foarte mare dar și a neatenției șoferilor s- au produs mai multe accidente , iar 4 persoane au fost rănite și transportate la spital .

Pe DN1D  a avut loc un accident in care au fost implicate 3 autoturisme . Din primele verificări,  un autoturism  care circula dinspre localitatea Fulga spre Drăgănești, ajungând la intersecția cu DN1D, nu ar fi acordat prioritate de trecere autovehiculului care se deplasa pe drumul prioritar,  intrând în coliziune cu acesta. Din impact, al doilea autoturism a ricoșat într-unul alt auto, care era oprit pentru a acorda prioritate de trecere celor care aveau acest drept. Evenimentul rutier s-a soldat, din fericire,  doar cu pagube materiale.

Pe DN 1 km 72, in zona localității Băicoi, un autoturism a  intrat în stâlp. Alte doua autoturism s- au tamponat in aceeași zona .  Traficul, la aceasta ora, este  restricționat in zona accidentului și se circulă dirijat pe o bandă, pe sensul Brașov – București. Doua peroane au fost rănite și transportate la spital .

Tot pe DN 1, la km 97+700, in zona localitatii Cornu, s- a produs un accindent in care au fost implicate 2 autoturisme . In cele doua mașini se aflau 5 perosoane ,doua dintre acestea , o femeie și un copil in vârsta de 6 ani, au fost preluati de un participant la trafic, martor al accidentului și transportați la spital . Ambulanta SMURD evalueaza starea medicală a celorlalți 3 ocupanți ai mașinilor implicate in accident .

La aceasta ora și in zona acestui accident traficul  este restricționat, se circulă dirijat, pe o bandă a sensului de mers Ploiești – Brașov.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH